Gå til hovedinnhold

Hvordan fjerner jeg en bruker fra et prosjekt?

Gå til Innstillinger → Brukere, åpne menyen ved brukeren og velg å fjerne. Krever rollen Admin eller Eier. Kontoen slettes ikke.

For å fjerne en bruker fra et prosjekt må du ha rollen Admin eller Eier. Brukeren fjernes bare fra prosjektet — brukerkontoen slettes ikke.

Slik gjør du det

  1. Gå til prosjektet og klikk Innstillinger øverst til venstre.

  2. Velg Brukere.

  3. Finn brukeren og klikk treprikkmenyen (⋮) helt til venstre for raden.

  4. Velg valget for å fjerne brukeren fra prosjektet.

  5. Bekreft.

Brukeren mister tilgangen til prosjektet umiddelbart.

Brukerlisten i prosjektinnstillinger med treprikkmenyen åpen ved en bruker
Svarte dette på spørsmålet?