For å fjerne en bruker fra et prosjekt må du ha rollen Admin eller Eier. Brukeren fjernes bare fra prosjektet — brukerkontoen slettes ikke.
Slik gjør du det
Gå til prosjektet og klikk Innstillinger øverst til venstre.
Velg Brukere.
Finn brukeren og klikk treprikkmenyen (⋮) helt til venstre for raden.
Velg valget for å fjerne brukeren fra prosjektet.
Bekreft.
Brukeren mister tilgangen til prosjektet umiddelbart.

