För att ta bort en användare från ett projekt måste du ha rollen Admin eller Ägare. Användaren tas bara bort från projektet – användarkontot raderas inte.
Så här gör du
Gå till projektet och klicka på Inställningar uppe till vänster.
Välj Användare.
Leta upp användaren och klicka på trepunktsmenyn (⋮) längst till vänster på raden.
Välj alternativet för att ta bort användaren från projektet.
Bekräfta.
Användaren förlorar åtkomsten till projektet omedelbart.

