Du ferdigstiller et prosjekt ved å sette status Ferdigstilt i prosjektinnstillingene. Prosjektet og dataene blir liggende — statusen brukes til å skille aktive og avsluttede prosjekter, og du kan filtrere prosjektlisten på den.
Slik setter du status Ferdigstilt
Klikk på prosjektnavnet øverst i venstremenyen for å åpne prosjektlisten.
Hold musepekeren over prosjektet og klikk blyanten (Rediger). Står du allerede i prosjektet, kan du i stedet velge Rediger prosjekt.
Under Prosjektinformasjon, klikk Mer informasjon.
Velg Ferdigstilt i feltet Status.
Klikk Lagre.
Merk: Ikke bruk Slett-knappen i det samme vinduet for å avslutte et prosjekt — den sletter prosjektet. Sletting krever Eier-rollen på organisasjonsnivå (global admin), se Hvilke roller finnes i AIMZ, og hva kan hver rolle gjøre? Vil du gjenåpne et prosjekt, endrer du statusen tilbake til Aktiv på samme måte.



