Gå til hovedinnhold

Hva gjør jeg hvis jeg lukket feil måned?

Klikk på den lukkede måneden i Rigg og drift og velg Gjenåpne måned. Den går tilbake til planlagte beløp.

Du kan gjenåpne måneden. Da går den tilbake til de periodiserte (planlagte) beløpene i stedet for bokførte tall.

Slik gjør du

  1. Gå til Rigg og drift.

  2. Klikk på den lukkede måneden.

  3. Klikk Gjenåpne måned.

En måned som er lukket ved en feil gjenåpnes og tilbakestilles til planlagte beløp

Sluttprognosen kan endre seg når du gjenåpner, fordi lukkede måneder bruker bokførte tall. Se Hvorfor endrer sluttprognosen seg når jeg lukker en måned i Rigg og drift? Rapporter som allerede er lagret for perioden, endres ikke. Se Endres en lagret rapport hvis det kommer inn fakturaer i etterkant?

Svarte dette på spørsmålet?