Du kan gjenåpne måneden. Da går den tilbake til de periodiserte (planlagte) beløpene i stedet for bokførte tall.
Slik gjør du
Gå til Rigg og drift.
Klikk på den lukkede måneden.
Klikk Gjenåpne måned.
Sluttprognosen kan endre seg når du gjenåpner, fordi lukkede måneder bruker bokførte tall. Se Hvorfor endrer sluttprognosen seg når jeg lukker en måned i Rigg og drift? Rapporter som allerede er lagret for perioden, endres ikke. Se Endres en lagret rapport hvis det kommer inn fakturaer i etterkant?

