Tabellprofiler lar deg lagre ulike kolonneoppsett. Du kan ha en privat profil for deg selv, og dele profiler med prosjektet eller hele organisasjonen.
Slik gjør du det
Sett opp tabellen slik du vil ha den, og lagre oppsettet som en profil.
Velg hvem profilen skal gjelde for: en privat profil er bare synlig for deg, eller du kan dele den på prosjekt- eller organisasjonsnivå.
Vil du at tabellen alltid skal komme tilbake til denne visningen når du navigerer bort og tilbake, låser du profilen.
Klikk stjernen ved en delt profil for å gjøre den til den foreslåtte visningen for organisasjonen.
Les mer om nivåene i På hvilket nivå lagres en tilpasning?

