Med tabellprofiler kan du spara olika kolumnupplägg. Du kan ha en privat profil för dig själv och dela profiler med projektet eller hela organisationen.
Så här gör du
Ställ in tabellen som du vill ha den och spara upplägget som en profil.
Välj vem profilen ska gälla för: en privat profil syns bara för dig, eller så kan du dela den på projekt- eller organisationsnivå.
Vill du att tabellen alltid ska återgå till denna vy när du navigerar bort och tillbaka låser du profilen.
Klicka på stjärnan vid en delad profil för att göra den till den föreslagna vyn för organisationen.
Läs mer om nivåerna i På vilken nivå sparas en anpassning?

