Klicka på profilikonen uppe till höger och välj Logga ut i menyn som öppnas.
Så här gör du
Hitta profilikonen uppe till höger på skärmen. Den visar en bokstav.
Klicka på ikonen.
Välj Logga ut.
Bra att veta
Använder du en delad dator bör du alltid logga ut när du är klar.
I samma meny hittar du bland annat även Språk, Tema och Mitt konto.
Nästa gång loggar du in med samma e-postadress som din användare är registrerad med.

