Trykk på profilikonet oppe til høyre, og velg Logg ut i menyen som åpnes.
Slik gjør du
Finn profilikonet oppe til høyre på skjermen. Det viser en bokstav.
Trykk på ikonet.
Velg Logg ut.
Godt å vite
Bruker du en delt datamaskin, bør du alltid logge ut når du er ferdig.
I samme meny finner du også blant annet Språk, Tema og Min konto.
Neste gang logger du inn med samme e-postadresse som brukeren din er registrert med.

